Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниУ луцькому храмі – перша архієрейська Літургія
Новини

У луцькому храмі – перша архієрейська Літургія

7 грудня 2017 р. Церква Великомучениці Катерини у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії З нагоди престольного свята у новій церкві Великомучениці Катерини, що в обласному центрі (вул. Ветеранів, 1а), вперше очолив Службу Божу митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Згадуючи життя цієї угодниці, ми налаштовуємо себе наслідувати її благочестиве життя, зазначив високопреосвященний. І зараз говоримо не лише про її страждання, а про велику, тверду й непорушну віру.

Такої віри, а також ревності бракує християнам сьогодення. Владика звернув увагу, що проблеми, з якими стикаємося не лише в духовному, а й суспільному житті, не вирішуються через відсутність ревності, тобто, байдужість та маловір’я. Тим часом щось змінити можна, маючи глибоку віру і велике бажання, за прикладом життя святих, зокрема й великомучениці Катерини.

Із архієреєм молилися декан протоієрей Михайло Онищук, настоятель парафії протоієрей Юрій Близнюк, інше місцеве духовенство, багато мирян.

7 грудня 2017 р. Інші новини за рубриками: Луцький міський деканат, Протоієрей Юрій Близнюк, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Михайло Онищук
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери