Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПроповідь архієрея: не можеш спати – молись!
Новини

Проповідь архієрея: не можеш спати – молись!

18 березня 2018 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла за завершення Божественної Літругії у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл закликав більше часу витрачати на молитву. Про це він говорив у 4-ту неділю Великого посту під час проповіді на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці.

Високопреосвященний пояснив, що християнин у першу чергу повинен шукати Царство Небесне і прагнути до нього. А піст – це особливі дні, коли людина повинна духовно зростати. Це не лише обмеження себе в їжі, потрібно постійно підсилювати свою молитву, частіше молитися, запевняє владика.

Архієрей повідав, що дуже часто йому говорять про безсоння. «Не можеш спати – молись!» – переконує керуючий єпархією, і тоді безсоння пройде.

Усім слід більше часу присвячувати спілкуванню з Господом, молитися – за себе, за ближніх, за родину, за Україну, за весь світ. А яким чином – нехай кожен визначить для себе.

18 березня 2018 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери