Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВладика: вдячність вашого серця повинна бути повсякденна
Новини

Владика: вдячність вашого серця повинна бути повсякденна

14 серпня 2018 р. Освячення дарів принесених вірянами на площа перед кафедральним собором Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.

У день Винесення чесних древ животворчого хреста Господнього та вшанування мучеників Маккавеєвих митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в кафедральному соборі Святої Трійці.

У проповіді владика розповів, чому ми приносимо сьогодні освячувати дари. Ми приходимо із вдячністю до Бога, що дав нам урожай, і просимо благословіння, щоб його спожити. Саме так, із вдячністю належить приходити людині до Бога. Не лише із проханнями, а й з подякою за прожитий етап, пояснює архіпастир.

Митрополит нагадав притчу про десятьох прокажених, яких зцілив Ісус Христос: лише один прийшов висловити свою дяку Господу. «Але хіба Ісус Христос зцілив не всіх десятьох?» – запитує керуючий єпархією.

Тому на завершення високопреосвященний побажав, аби ми завжди дякували Господу за всі радості й випробування, а вдячність нашого серця була повсякденна.

14 серпня 2018 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери