Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВладика Михаїл – у складі наглядової ради СНУ
Новини

Владика Михаїл – у складі наглядової ради СНУ

Митрополита Луцького і Волинського обрано до складу наглядової ради Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

У листі, підписаному ректором Анатолієм Цьосем, із цього приводу сказано: «Високо цінуємо Ваш життєвий досвід і професіоналізм, компетентність. Ваші прогресивні і креативні ідеї, знання, масштабність мислення сприятимуть розвиткові університету, промоції його як освітнього, наукового, культурного, мистецького, спортивного центру».

Як зазначено на сайті цього вишу (eenu.edu.ua), новий склад наголядової ради затверджено для його перспективного розвитку та відповіді на сучасні виклики суспільства.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України, головою ради став народний депутат України Ігор Палиця. До її складу ввійшли відомі як на Волині, так і в усій Україні особи.

Мета діяльності наглядової ради: сприяти керівництву університету в реалізації державної політики з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців, виконання наукових розробок для народного господарства і базових галузей економіки України; залучати фінанси для забезпечення діяльності та здійснювати контроль за їх використанням; допомагати налагоджувати ефективну взаємодію університету з державними органами та органами місцевого самоврядування, науковою громадськістю, суспільно-політичними організаціями і суб’єктами господарської діяльності в інтересах розвитку й підвищення якості освітньої діяльності, конкурентоспроможності; організовувати громадський контроль за діяльністю закладу; здійснювати нагляд за управлінням майном університету.

21 серпня 2020 р.
Інші новини за рубриками: Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери