Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниУ Ковелі представили книгу відомого діяча
Новини

У Ковелі представили книгу відомого діяча

11 лютого 2021 р. Презентація. Світлина з сайта kovelbook.com.ua

Духовенство Ковельського деканату побувало на презентації нової книжки «„Рускім міром“ нас „бомблять“ і Москва, і Київ. „Нікакой разніци“» християнського публіциста ковельчанина Дмитра Корнелюка.

В обговоренні, що відбулося в центральній районній бібліотеці, зокрема взяли участь: старший декан протоієрей Іван Бонис, декани округів та інші місцеві душпастирі. Учасників вітав аматорський гурт «Вишиванка». Завершили захід духовним гімном «Боже великий, єдиний!»

Книга вийшла друком у серпні минулого року і присвячена пекучій проблемі – як Україні вистояти в гібридній війні, яку століттями веде проти нас російська імперія. Один із розділів приурочений отриманню Томоса та створенню в Україні єдиної помісної Православної церкви. За словами автора, книга базується на документах і свідченнях очевидців, без художньої вигадки й політичної заангажованості.

Дмитро Корнелюк – голова обласної громадської ради національного і духовного відродження, член Національної спілки краєзнавців України, педагог, історик, релігієзнавець. Нова книга є одинадцятою в доробку письменника (з-поміж попередніх – «Релігія і нове мислення», «Вогонь дерзання»).

17 лютого 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери