Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниОголошенняАНОНС: Круглий стіл щодо проблем хворих на СНІД
Новини

АНОНС: Круглий стіл щодо проблем хворих на СНІД

24 вересня, у п’ятницю, з 10.00 до 14.00 у 305-й аудиторії Волинської православної богословської академії відбудеться круглий стіл на тему «„Позитивна віра“: активізація релігійних громад та організацій для подолання стигми і дискримінації людей з ВІЛ».

Захід проводять у рамках проєкту «Позитивна віра», який скерований на подолання стигми (таврування) й обмеження прав людей із важкими недугами. Всеукраїнська ГО «Елеос – Україна» та благодійна «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/ СНІД» запрошують до участі в круглому столі представників різних церков, релігійних, громадських, ВІЛ-сервісних організацій та всіх зацікавлених.

Спілкуватимуться про: роль релігійних та пацієнтських формувань у профілактиці та боротьбі з епідемією ВІЛ/СНІД; небезпечні хвороби і як з ними жити; сучасні аспекти ВІЛ-інфекції; права пацієнтів та інше.

Доповідач-модератор Тарас Злиденний – священник Сумської єпархії та директор обласного клінічного медичного центру соціально небезпечних захворювань.

Контактна особа: протоієрей Назарій Бабій, настоятель парафії Великомученика Пантелеймона Цілителя при обласній клінічній лікарні, – (097) 345-07-78, (066) 215-84-27.

22 вересня 2021 р.
Інші новини за рубриками: Капеланська служба єпархії, Священик Назар Бабій
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери