Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниОщів: перший архіпастирський візит по возз’єднанні
Новини

Ощів: перший архіпастирський візит по возз’єднанні

1 листопада 2020 р. Біля храму Воздвиження хреста Господнього в с. Ощів Горохівського деканату. Світлина інформаційної служби єпархії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в храмі Воздвиження хреста Господнього цього села Горохівського деканату.

У 21-шу неділю після П’ятдесятниці разом із високопреосвященним молилися: декан протоієрей Андрій Сидор, настоятель священник Тарас Сидорук, інше духовенство благочиння.

Високопреосвященніший у проповіді наголосив: «Блаженство тварі і слава Творця – ціль Бога у створенні людини, прославлення. Тому і ми називаємо себе православними: тому що прославляємо Бога, псалмами, піснями, богослужіннями, справами своїми, думками – своїм життям. Тому і людина є в притчі про сіяча тією землею, і сіється в неї, щоб вона дала плід».

Перші відвідини волинським архіпастирем парафії, яка вийшла з Московського Патріархату й увійшла в Православну церкву України, завершилися нагородженням церковними відзнаками активних парафіян та традиційною спільною хресною ходою.

3 листопада 2020 р. Інші новини за рубриками: Горохівський деканат, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Андрій Сидор
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери