Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКеруючий єпархією очолив богослужіння у Ковелі (оновлено)
Новини

Керуючий єпархією очолив богослужіння у Ковелі (оновлено)

7 листопада 2021 р. Собор Великомученика Димитрія Солунського в Ковелі. Світлина інформаційної служби єпархії До дня престольного свята митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в соборі Великомученика Димитрія Солунського.

У 20-ту неділю після П’ятдесятниці з високопреосвященним служили декан Свято-Димитріївського округу і настоятель парафії протоієрей Анатолій Александрук та інше духовенство. До відправи долучився ковельський міський голова Ігор Чайка, який привітав архієрея.

У слові архіпастир привітав присутніх зі святом та зазначив, що ми, зазвичай, прагнемо благ цього світу, хочемо бути щасливими. Кожен розуміє щастя по-різному. «Як у теперішньому матеріальному світі піднятися до щаблів, щоби бути щасливим? Насамперед не спокушатись, адже в людини є завжди вибір: Бог дарував людині свободу», – зазначив владика.

Божий дім освячено 2003 р. тоді ще єпископом Михаїлом. Центральна частина його має восьмикутну форму, що символізує вифлеємську зірку.
8 листопада 2021 р. Інші новини за рубриками: Ковельський деканат, Протоієрей Анатолій Александрук, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери