Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниДушпастир про викривлення духовних цінностей
Новини

Душпастир про викривлення духовних цінностей

Про позицію церкви щодо «нетрадиційних орієнтацій», гендерної ідеології, захисту моралі поділився з інформаційним агентством «Конкурент» (сайт konkurent.ua) викладач Волинської православної богословської академії священник Андрій Хромяк.

Панотець у рубриці «Що думає Бог» зазначив: церква завжди стоятиме на захисті традиційних сімейних цінностей. Всевишній створив людину як чоловіка й жінку і благословив на шлюб та народження дітей. ЛГБТ-спільнота агітує за гріховне й аморальне. Зокрема, їхні активісти настоюють, що в підлітковому віці «все дозволено», що жити статевим життям можна не лише з протилежною статтю, але й зі своєю. Подекуди модним стало ідентифікуватися особою «третьої статі»: і не чоловіком, і не жінкою.

«Я як сім’янин – проти таких речей, і не хотів би, щоб моїй дитині нав’язували такі „цінності“. Адже з точки зору моральності у них немає жодної користі», – зазначив священник. Православна церква ніколи не буде терпимою до гріха, що нам нав'язують, і не буде називати біле – чорним, а чорне – білим. Якщо хтось живе аморально, то не повинен це нав'язувати суспільству. Однак якщо людину цієї спільноти битимуть, то церква її захищатиме, адже ми, згідно з Біблією, повинні ненавидіти гріх, але любити грішника, бо він – образ Божий.

12 січня 2022 р.
Інші новини за рубриками: Священик Андрій Хромяк
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери