Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВ єпархії проходять доброчинні ярмарки (оновлено)
Новини

В єпархії проходять доброчинні ярмарки (оновлено)

Заходи на підтримку ЗСУ відбуваються в деканатах із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Їх організовує ГО «Волонтери Волині з добром у серці» (куратор Алла Демчук).

Як розповів протоієрей Іван Гуреєв, настоятель парафії Архістратига Михаїла в с. Підгайці Луцького районного деканату, в 7-му неділю після П’ятдесятниці на подвір’ї цієї церкви провели благодійний ярмарок-продаж. По завершенню Божественної літургії кожен міг щось придбати: пиріжки, печиво, солодощі та іншу смакоту, виготовлену доброчинцями. Присутні послухали патріотичні вірші у виконанні волинських письменників та насолоджувалися співом учасників музичного гурту «Теремчани». Виручені від продажу кошти (21 900 грн) підуть на допомогу армії.

Подібна акція відбулася і на території луцької церкви Святителя Йоана Золотоустого (вул. Дубнівська, 30-Д) тиждень тому. Тоді під час ярмарку зібрали 6700 грн.

А вихованці недільної школи парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона, що в с. Рованці Луцького районного деканату, 31 липня організували біля храму продаж букетів лаванди, що ростуть біля Божого дому. Цього дня для воїнів зібрали близько 6 тисяч гривень. Акція продовжується до 9 серпня, коли відбудеться престольне свято з архієреєм.

1 серпня 2022 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери