Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПодолець Володимир, протоієрейСтароста собору привітав «Волинську фондову компанію» із ювілеєм
Новини

Староста собору привітав «Волинську фондову компанію» із ювілеєм

13 лютого 2018 р. Староста кафедралнього собору Святої Трійці протоієрей Володимир Подолець вітає «Волинську фондову компанію» із ювілеєм. Світлина з сайту volynnews.com.

Староста кафедрального собору Святої Трійці протоієрей Володимир Подолець разом із протодияконом Ярославом Місюком долучився до святкувань із нагоди 25-ї річниці компанії сільськогосподарської техніки та запасних частин.

У слові отець Володимир зазначив, що «із самого дитинства знаємо відому приказку: хвала рукам, що пахнуть хлібом. Скільки потрібно праці, щоби цей хліб виріс, дозрів, був спечений і дійшов до нашого столу. А він потрібен постійно. І саме “Волинська фондова компанія” є одним із головних фундаторів, який стежить за тим, щоб цей хліб був добре оброблений, гарно зібраний, збережений і доставлений».

Також душпастир із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла вручив колективу компанії благословенну грамоту.

Підприємство «Волинська фондова компанія» співпрацює із десятками іноземних корпорацій та є офіційним дилером світових виробників передових технологій.

15 лютого 2018 р.
Інші новини за рубриками: Мирянські організації, Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Протоієрей Володимир Подолець
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери