Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
27 лютого 2022 р. Проповідь. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: з молитовником досягається перемога У неділю м’ясопусну, про Страшний суд, митрополит Луцький і Волинський Михаїл виголосив проповідь на закінчення Божественної літургії у кафедральному соборі Святої Трійці.
27 лютого 2022 р.
25 лютого 2022 р. У Луцьку. Кадр з сюжету «12 каналу».
У Луцьку вшанували Лесю Українку З нагоди 151-ї річниці від дня народження видатної поетеси духовенство відправило заупокійну службу.
27 лютого 2022 р.
Світлина з сторінки монастиря.
У Жидичині читають Невсипущий Псалтир за Україну В чоловічому монастирі Святителя Миколая, що в цьому селі Ківерецького деканату, із запровадженням воєнного стану в нашій державі розпочали читання Невсипущого Псалтиря.
26 лютого 2022 р.
26 лютого 2022 р. Засідання ЛРЦ. Світлина з сайта lutskrada.gov.ua.
Луцька рада Церков узгодила роботу в час війни В обласному центрі провели чергове засідання ЛРЦ: обговорили, що робитимуть надалі у зв’язку з воєнними діями.
26 лютого 2022 р.
Кафедральний собор та інші храми діятимуть як бомбосховища У зв’язку із ескалацією російської агресії, загрозою ударів із повітря, храми будуть укриттям для людей.
25 лютого 2022 р.
В Управлінні єпархії створено відділ екології та захисту довкілля Керуватиме ним, за благословінням митрополита Луцького і Волинського Михаїла, ігумен Никодим (Смілий), намісник Братського Хрестовоздвиженського монастиря в обласному центрі, кандидат географічних наук...
23 лютого 2022 р.
Хор «Кредо» виступить на міжнародному конкурсі в Литві Співці луцького храму Холмської ікони Богоматері пройшли відбір на ХХІІ Міжнародний хоровий конкурс ім. Стасиса Шимкуса (International Stasys Šimkus Choir Competition)...
23 лютого 2022 р.
АНОНС: Нові випуски наших передач Ближчим часом дивіться та слухайте нові випуски єпархіальних програм на телебаченні й радіо.
22 лютого 2022 р.
Світлина з архіву протоієрея Андрія Сидора
Духовенство єпархії звітувало та вдосконалювалося У Луцьку відбулися щорічні збори священнослужителів усіх деканатів, на яких обговорили життя парафій у 2021 р...
22 лютого 2022 р.
15, 18 лютого 2022 р. Ковельське духовенство. Світлини з архіву священників.
Духовенство благословило ковельських медиків У Ковелі освятили пункт екстреної медичної допомоги та облаштували храм у центральній районній лікарні.
21 лютого 2022 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери