Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
15 березня – початок Великого посту Свята Чотиридесятниця (триває сорок днів) готує християн до найбільшого свята – Воскресіння Христового, Пасхи.
9 березня 2021 р.
ВПБА: акредитацію пройдено Волинська православна богословська академія пройшла акредитацію підготовки за освітньо-професійною програмою «Богослов’я». Про це йдеться на сайті vpba.edu.ua.
7 березня 2021 р.
ВПБА проводить конкурс Змагання на краще декламування творів Т. Г. Шевченка відбудеться 10 березня 2021 року о 16:00 в читальному залі бібліотеки Волинської православної богословської академії.
7 березня 2021 р.
АНОНС: Нові випуски наших передач Ближчим часом дивіться та слухайте нові випуски єпархіальних програм на телебаченні та радіо.
4 березня 2021 р.
2 березня 2021 р. Засідання ЛРЦ. Світлина з сайта lutskrada.gov.ua.
Луцька рада церков провела засідання Відбулося чергове зібрання ЛРЦ. Від нашої єпархії в ньому взяв участь міський декан протоієрей Михайло Онищук.
4 березня 2021 р.
24 лютого 2021 р. Підписання договору. Світлини з архіву протоієрея Віктора Пушка.
Церква співпрацюватиме з університетом тісніше Управління єпархії та Волинський національний університет ім. Лесі Українки підписали договір про співпрацю.
1 березня 2021 р.
28 лютого 2021 р. У кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: біль одного – це біль родини У неділю про блудного сина митрополит Луцький і Волинський Михаїл звернув увагу на стосунки в сім’ї.
1 березня 2021 р.
6 березня – м’ясопусна поминальна субота Перед Великим постом у храмах єпархії пройдуть богослужіння за померлих.
1 березня 2021 р.
27 лютого 2021 р. Вручення дипломів магістрам ЛНТУ.  Світлина з сайта volynnews.com.
Архієрей привітав випускників «політеху» Митрополит Луцький і Волинський Михаїл побував на урочистостях вручення дипломів магістра випускникам Луцького національного технічного університету в облмуздрамтеатрі ім. Т. Шевченка.
1 березня 2021 р.
Світлина інформаційної служби єпархії
Єпархія відзначає 150-річчя Лесі Українки (оновлено) З нагоди ювілею від дня народження поетеси в деканатах єпархії пройшли заходи, у яких взяли участь духовенство і миряни...
25 лютого 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери