Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Волинський благовісник. Світлина з сайта vpba.edu.ua.
Що цікавого в дослідженнях сучасних богословів Вийшов друком 8-й «Волинський благовісник», щорічник Волинської православної богословської академії. Його представили на підсумковій за 2020 р. вченій раді.
8 січня 2021 р.
АНОНС: Наші теле- й радіопередачі: творімо їх разом! У передачах, що готуються інформаційно-видавничим центром єпархії, порушуються животрепетні теми.
8 січня 2021 р.
7 січня 2021 р. Божественна Літургія в кафедральному соборі Святої Трійці з нагоди Різдва Христового. Світлини інформаційної служби єпархії.
У єпархії святкують Різдво З нагоди Різдва Христового у кафедральному соборі Святої Трійці Божественну літургію очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл...
7 січня 2021 р.
У Луцьку на Стиру освятили воду На Центральному пляжі Луцька відправили водосвяття з нагоди другої річниці надання Томосу та свята Богоявлення і Хрещення Господнього за новоюліанським календарем...
7 січня 2021 р.
2 січня 2021 р. Освячення клубу. Світлини з сайта volynonline.com.
Архіпастир освятив спортзал прикордонників У Луцьку освятили спортивний зал «Кордон».
6 січня 2021 р.
6 квітня 2020 р. Кадр з сюжету tsn.ua.
Жидичинські ченці перемогли на телебаченні Насельники чоловічого монастиря Святителя Миколая Чудотворця, що в Ківерецькому деканаті, здобули щорічну премію «Ті, що вражають» телевізійної служби новин каналу «1+1».
6 січня 2021 р.
Різдво Христове
7 січня – Різдво Христове Повна назва цього дванадесятого свята – Різдво Господа Бога і Спасителя нашого Ісуса Христа.
6 січня 2021 р.
Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: Архієрейські богослужіння На різдвяні свята митрополит Луцький і Волинський Михаїл планує відвідати кілька парафій, у яких очолити відправи Божественної літургії.
6 січня 2021 р.
3 січня 2020 р. Митрополит Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей закликав шукати свій родовід Чи важливо знати своє походження? Про це розповів митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення недільного Богослужіння...
3 січня 2021 р.
Кафедральний собор Святої Трійці
АНОНС: Різдвяні богослужіння у соборі Святкові служби звершуватимуться у верхньому та нижньому храмах кафедрального собору Святої Трійці.
3 січня 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери