Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Мучениця Світлана самарянка
2 квітня – мучениці Світлани самарянки та її синів Віктора і Йосії Цього дня особливо вшановуємо святу Світлану (Фотинію), парафія в Ковелі має престольний празник.
1 квітня 2020 р.
Світлина з сайта volyn24.com.
Рожищанський декан – про поховання в умовах карантину Благочинний і настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці у Рожищі протоієрей Василь Шняк розповів, як у його деканаті проводять чин похорону під час карантину
1 квітня 2020 р.
29 березня 2020 р. Під час проповіді. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей: не давайте хворіти душі, аби не хворіти тілу Митрополит Луцький і Волинський Михаїл наголосив на важливості духовного здоров’я під час проповіді на завершення Божественної літургії в кафедральному соборі Святої Трійці.
30 березня 2020 р.
25 березня 2020 р. Протоієрей Михайло Бучак. Кадр з відео священика.
Протоієрей Михайло Бучак започаткував проєкт, аби подолати страх Головний військовий капелан єпархії, настоятель парафії в с. Княгининок у «Фейсбуці» відповідав на запитання парафіян у форматі відеочату.
27 березня 2020 р.
Духовна абетка
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про духовне зростання У 22-му випуску щотижневої програми говоритиме архімандрит Константин (Марченко), намісник Свято-Миколаївського чоловічого монастиря у Жидичині Ківерецького деканату.
27 березня 2020 р.
Протоієрей Анатолій Александрук
Архієрей привітав декана Свято-Димитрівського округу з ювілеєм Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив літургію у соборі Великомученика Димитрія Солунського з нагоди 60-річчя протоієрея Анатолія Александрука.
27 березня 2020 р.
Кадр з відео Богдана Климчука.
Владика Михаїл – про богослужіння в умовах карантину Митрополит Луцький і Волинський в інтерв'ю інтернет-проєкту «АПоговориТИ» (сайт t1.ua) розповідав про карантинні заходи у храмах єпархії.
26 березня 2020 р.
Протоієрей Михайло Онищук – у студії ГІТ. Кадр з відео Громадського інтерактивного телебачення.
Луцький декан: Сьогодні маємо можливість переосмислити життя Протоієрей Михайло Онищук, благочинний обласного центру, поділився своїми думками щодо карантину в ефірі «Громадського інтерактивного телебачення».
26 березня 2020 р.
Чотири трансляції щотригодинних молитов До молитов за подолання коронавірусу, які митрополит Луцький і Волинський Михаїл заохочує вірних проводити що три години, можна долучитися через прямий ефір у «Фейсбуці».
25 березня 2020 р.
25 березня 2020 р. Дезинфекція собору. Світлини з архіву протоієрея Володимира Подольця.
Продезинфіковано комплекс будівель Свято-Троїцького собору Староста кафедрального собору Святої Трійці протоієрей Володимир Подолець запросив працівників ТзОВ «Дезінфекційна справа», аби знезаразити приміщення.
25 березня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери