Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
27 грудня 2019 р. Панахида за загиблими воїнами-інтернаціоналістами. Світлини інформаційної служби єпархії.
У луцькому соборі пом’янули загиблих афганців Протоієрей Олександр Безкоровайний на прохання Української спілки ветеранів Афганістану відслужив у кафедральному соборі панахиду по загиблих.
29 грудня 2019 р.
26 грудня 2019 р. Під час виступу у бібліотеці. Світлина з сайта voladm.gov.ua.
Священник ушанував Галшку Гулевичівну Протоієрей Василь Клочак взяв участь у вечорі історичного портрета «Непокорений дух волинянки», присвяченому найвідомішій українській меценатці.
29 грудня 2019 р.
25 грудня 2019 р. Під час Божественної літургії у Воскресенському храмі Гурбинської обителі на Повстанських Могилах. Світлини з сайта rivne-cerkva.rv.ua.
Волиняни вшанували Спиридона Тримифунтського Волинське духовенство відвідало Гурбинський чоловічий монастир Рівненської єпархії, де в одному із храмів зберігається ікона цього Божого угодника із частинкою його риз.
29 грудня 2019 р.
27 грудня 2019 р. Капелани пишуть листа Віталію Марківу. Світлина з архіву протоієрея Михайла Бучака.
Капелани долучились до акції на підтримку нацгвардійця Військові священники з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла долучились до всеукраїнського флешмобу «Напиши листа Марківу».
29 грудня 2019 р.
26 грудня 2019 р. Під час зборів духовенства Луцького міського деканату. Світлина із «Фейсбук»-сторінки  парафії Холмської ікони Божої Матері.
Луцьке духовенство застерігає від вейпінгу Під час зборів священнослужителів Луцького міського деканату з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла ухвалено звернення щодо проблеми вейпінгу.
27 грудня 2019 р.
24 грудня 2019 р. Передача ікони в храм. Світлини з архіву протоієрея Володимира Мицька.
У Раковому Лісі молитимуться перед іконою з частинкою риз Декан протоієрей Володимир Мицько передав частинку риз святителя Спиридона парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці в с. Раків Ліс Камінь-Каширського деканату.
26 грудня 2019 р.
25 грудня 2019 р. Під час різдвяної Меси. Світлина з сайта Pravda.volyn.ua.
Різдво Христове: вітання римо-католикам Ігумен Никодим (Смілий) відвідав різдвяну месу в римсько-католицькому соборі Апостолів Петра й Павла, що в обласному центрі.
26 грудня 2019 р.
25 грудня 2019 р. Різдвяна літургія. Світлина інформаційної служби єпархії.
Уперше відправили різдвяну літургію за новим стилем 25 грудня в кафедральному соборі Святої Трійці відбулася служба Божа з нагоди Різдва Христового відповідно до новоюліанського календаря.
26 грудня 2019 р.
23 грудня 2019 р. Під час презентації книги «Святість людського життя». Світлина інормаційної служби єпархії.
ВПБА: відбулася презентація книги Працю «Святість людського життя» представили в актовому залі Волинської православної богословської академії, повідомив сайт vpba.edu.ua.
24 грудня 2019 р.
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про храм і богослужіння У 9-му випуску щотижневої програми говоритиме протоієрей Михайло Онищук, луцький міський декан, настоятель парафії Холмської ікони Божої Матері в Луцьку.
24 грудня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери