Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
6 листопада 2018 р. Прощання з Максимом Пасичнюком. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку прощалися із загиблим бійцем Воїна 14-ї ОМБр Максима Пасичнюка молитовно вшанували у кафедральному соборі Святої Трійці. Велику панахиду (парастас) очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
6 листопада 2018 р.
Церква Мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії м. Маневичі. Світлина з архіву настоятеля протоієрея Михайла Мельничука.
АНОНС: Освята нового храму в Маневичах 17 листопада, в суботу, митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснить чин освячення церкви Мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії в цьому райцентрі.
6 листопада 2018 р.
4 листопада 2018 р. Освячення пам'ятника Тарасу Шевченку у с. Підгайці. Світлини з сайту volyn24.com.
Освячено пам’ятник Шевченкові в Підгайцях Митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття монумента Кобзареві в цьому селі Луцького районного деканату.
6 листопада 2018 р.
2 листопада 2018 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час ток-шоу «Протилежний погляд Live». Кадр із відео телеканалу «UA: Волинь»
Чому кажуть – Московського Патріархату в Україні вже нема Митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь у ток-шоу «Протилежний погляд Live» на телеканалі «UA: Волинь». Зокрема, архіпастир поділився прогнозом, коли Українська Церква, ймовірно, отримає Томос...
5 листопада 2018 р.
АНОНС: Паломництво в медичних закладах (уточнено) Капеланська служба єпархії знову організовує богомілля лікарняними закладами Луцька.
3 листопада 2018 р.
АНОНС: Владика Михаїл – на ток-шоу «Протилежний погляд Live» 2 листопада о 17.35 та 4 листопада о 19.00 – велике інтерв’ю митрополита Луцького і Волинського Михаїла в ефірі телеканалу «UA: Волинь»...
2 листопада 2018 р.
26 – 27 жовтня 2018 р. Святкування престольного свята соборного храму Преподобної Параскеви Сербської у Чернівцях. Світлини з сайту оrthodox-cv.org.
Луцьку святиню привезли для паломництва на Буковину У день Преподобної Параскеви Сербської духовенство єпархії розділило радість престольного празника чернівецького соборного храму...
1 листопада 2018 р.
29 жовтня 2018 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у ефірі «12 каналу». Кадр із сюжету «12 каналу».
Доступно про ази нашої віри: архієрей у телеефірі Митрополит Луцький і Волинський розповідав на «12 каналі» в програмі «Відверто з Володимиром Пащенком» про Всевишнього та православну віру.
30 жовтня 2018 р.
28 листопада 2018 р. Храм Воздвиження Хреста Господнього в Угринові. Світлини інформаційної служби єпархії.
Керуючий єпархією відвідав парафію в Угринові Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в храмі Воздвиження хреста Господнього в с. Угринів Горохівського деканату.
30 жовтня 2018 р.
Владика Михаїл застерігає від участі в хеловіні Митрополит Луцький і Волинський виступив зі Зверненням до мирян єпархії щодо «святкування» хеловіну...
26 жовтня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери