Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
26 серпня 2018 р. Похорон Георгія Ольховського. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку попрощалися із бійцем 128-ї бригади Чин похорону Георгія Ольховського очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці.
26 серпня 2018 р.
25 серпня 2018 р. Божественна Літругія у храмі Святої Трійці у Тростянці. Світлини інформаційної служби єпархії.
У Тростянці вшанували чудотворний образ У день особливого вшанування Тростянецької чудотворної ікони митрополит Луцький і Волинський очолив Божественну Літургію у храмі Святої Трійці с. Тростянець.
26 серпня 2018 р.
Прощання з воїном. Світлина з сайта Volynpost.com
Що робити, коли в Луцьку проводять бійця в останню дорогу? Інформаційна служба єпархії з благословіння митрополита Луцького і Волинського підготувала документ: «Як поводитися, коли хоронимо воїна. Пам’ятка для лучан».
24 серпня 2018 р.
23 серпня 2018 р. Зустріч владики та Прем'єр-міністра України. Світлина з сайту lutsk.rayon.in.ua.
Владика подарував Прем’єр-Міністру особливий прапор Митрополит Луцький і Волинський Михаїл зустрівся із главою уряду Володимиром Гройсманом і вручив такий стяг, який може стати державним, коли Україна буде в Євросоюзі.
24 серпня 2018 р.
24 серпня 2018 р. У кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
У храмах єпархії моляться за Україну У Луцьку та інших деканатах священнослужителі та миряни беруть участь у Богослужіннях і заходах з нагоди Дня Незалежності нашої країни.
24 серпня 2018 р.
23 серпня 2018 р. Підняття прапору над Управлінням єпархії. Світлина інформацінйої служби єпархії.
Духовенство й миряни відзначили День Прапора Урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України відбулися у всіх деканатах єпархії.
23 серпня 2018 р.
22 серпня 2018 р. Міжнародний фестиваль «Поліське літо з фольклором». Світлина інформаційної служби єпархії.
Міжнародний фестиваль у Луцьку розпочали з молитви Молебень для учасників XV Міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором» традиційно відправили у кафедральному соборі Святої Трійці.
23 серпня 2018 р.
АНОНС: Молитва в День Незалежності України (оновлено) Із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла 24 серпня о у храмах єпархії правитимуть молебні за Україну.
23 серпня 2018 р.
19 серпня 2018 р. Освята плодів на подвір’ї кафедрального собору Святої Трійці у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії.
Що сказав митрополит Михаїл на Спаса У празник Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Літургію в кафедральному соборі Святої Трійці...
20 серпня 2018 р.
14 серпня 2018 р. Освячення дарів принесених вірянами на площа перед кафедральним собором Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика: вдячність вашого серця повинна бути повсякденна У день Винесення чесних древ животворчого хреста Господнього та вшанування мучеників Маккавеєвих митрополит Луцький і Волинський очолив Божественну Літургію...
14 серпня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери