Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
12 серпня 2018 р. Освячення храму у с. Підгайці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Підгайці: освята храму й стели героям У цьому селі Луцького районного деканату митрополит Луцький і Волинський освятив нижній храм на честь мученика Йоана Воїна та...
13 серпня 2018 р.
11 серпня 2018 р. Прощання із загиблими бійцями. Світлина інформаційної служби єпархії.
Волинь молитовно прощалася з двома воїнами У Луцьку помолилися за упокоєння душ Андрія Єлістратова і Сергія Цепуха, які загинули на Донбасі, захищаючи Україну від російських окупантів.
13 серпня 2018 р.
10 серпня 2018 р. Молебень під час фестивалю «Берегиня». Світлина інформаційної служби єпархії
Фестиваль українського фольклору – із молитвою VIII міжнародний фестиваль «Берегиня» розпочався в Луцьку з молебню на закликання помочі Святого Духа перед початком усякого доброго діла.
10 серпня 2018 р.
9 серпня 2018 р. Престольне свято у Рованцях. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей очолив престольне свято у Рованцях Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в церкві Великомученика і цілителя Пантелеймона, що в цьому селі під Луцьком...
10 серпня 2018 р.
2 серпня 2018 р. Престольне свято парафії пророка Іллі у с. Ратне. Світлина іфнормаційної служби єпархії.
Владика очолив храмове свято в Ратному У день пророка Іллі митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в храмі на честь цього Божого угодника в селищі Ратне.
3 серпня 2018 р.
28 липня 2018 р. Священнослужителі Волинської єпархії під час хресного ходу у Києві з нагоди 1030-ліття хрещення Київської Русі. Світлина інформаційної служби єпархїї.
Волиняни – на ювілеї хрещення Русі-України (оновлено) Священнослужителі й миряни нашої єпархії побували в Києві, взявши участь у богослужіннях та хресній ході з нагоди 1030-річчя хрещення Київської Русі-України...
30 липня 2018 р.
28 липня 2018 р. В офісі Міжнародного громадського об’єднання «Волинська світлиця» у Києві. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство єпархії відвідало світлицю наших краян у Києві (оновлено) Митрополит Луцький і Волинський Михаїл разом з іншими священнослужителями привітали членів Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство» із 1030-річчям хрещення Київської Русі-України...
30 липня 2018 р.
24 липня 2018 р. Престольне свято храму святої Рівноапостольної Ольги у Ківерцях. Світлина інформаційної служби єпархії.
Ківерці: храмовий празник із владикою У день рiвноапостольної княгині Ольги митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію у ківерцівській церкві, яка присвячена цій Божої угодниці, з нагоди престольного свята.
25 липня 2018 р.
22 липня 2018 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
По ділах воздасться вам, а не по розмовах Про свободу дій та відповідальність за свої вчинки говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці.
22 липня 2018 р.
17 липня 2018 р. На відкритті православного дитячого табору в селищі Рокині Луцького районного деканату. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Рокинях організували православний табір Управління єпархії спільно з духовенством луцького районного деканату організували православний табір в Рокинях на території Музею історії сільського господарства Волині...
18 липня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери