Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Михаїл (Зінкевич), митрополит
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
14 липня 2018 р. В музеї Миколи Кумановського. Світлини інформаційної служби єпархії
Архієрей – на імпрезі з нагоди відкриття музею Митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь у відкритті Художньо-меморіального музею Миколи Кумановського...
16 липня 2018 р.
13 липня 2018 р. У день вшанування Волинської ікони Божої Матері. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку вшанували Волинську ікону Божої Матері У день цього образа у храмі Святителя Йоана Золотоустого (вул. Дубнівська, 30) провели відпустове свято й освятили нову водосвятну каплицю.
14 липня 2018 р.
12 липня 2018 р. Престольне свято у с. Жабче. Світлина інформаційної служби єпархії.
Жабче: потрійний ювілей – з архієреєм На престольний празник у цьому селі Горохівського деканату відзначили 135-ліття освячення храму Апостолів Петра й Павла, 510-ті роковини с. Жабче та 30-ту річницю відновлення церковних відправ у ньому.
14 липня 2018 р.
7 липня 2018 р. У Хресто-Воздвиженському Манявському чоловічому монастирі. Світлини з сайта Сerkva.info
Митрополит Михаїл відвідав Івано-Франківську єпархію Митрополит Луцький і Волинський на запрошення митрополита Івано-Франківського та Галицького Іосафа взяв участь у святковому Богослужінні у Хресто-Воздвиженському Манявському чоловічому монастирі...
9 липня 2018 р.
3 липня 2018 р. Урочисті заходи з ноги чергової річниці створення Нацполіції. Світлини інформаційної служби єпархії.
Духовенство єпархії привітало поліцейських З нагоди 3-ї річниці створення Національної поліції України митрополит Луцький і Волинський Михаїл та віце-канцлер, старший капелан єпархії ...
3 липня 2018 р.
1 липня 2018 р. Панахида за загиблим бійцем Андрієм Волосом. Світлини інформаційної служби  єпархії.
У Луцьку попрощалися із загиблим бійцем (оновлено) Воїна 24-бригади Андрія Волоса молитовно вшанували в кафедральному соборі Святої Трійці. Заупокійну літію очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
3 липня 2018 р.
30 червня 2018 р. Вшанування пам'яті загиблого священика від рук червоного партизана. Світлини інформаційної служби єпархії.
Хотешів: відкрили пам’ятник убитому в храмі священикові Митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив чин освячення пам’ятника на могилі священика Олександра Білецького, який загинув 1943 р. від кулі червоного партизана прямо в церкві.
1 липня 2018 р.
26 червня 2018 р. Урочистості з нагоди Дня Конституції України. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство взяло участь у заходах до Дня Конституції З нагоди 22-ї річниці прийняття Основного Закону України в деканатах єпархії відбулися святкові дійства.
27 червня 2018 р.
Таборяни. Світлина з архіву Ігоря Сацика.
Як пройшов цьогорічний молодіжний табір Управління єпархії, зокрема, інспектор з питань місійної діяльності протоієрей Юрій Близнюк провели дев’ятий православний молодіжний табір.
25 червня 2018 р.
24 червня 2018 р. Митпоролит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлини інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: батьки – не ходячий банкомат! Стосунки з ближніми слід вибудовувати на безкорисливій любові за прикладом євангельського сотника.
24 червня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери