Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниДіти і молодьУ Дитячій церкві – благодійний ярмарок на потреби парафіянина-воїна
Новини

У Дитячій церкві – благодійний ярмарок на потреби парафіянина-воїна

Передріздвяний доброчинний захід організували в луцькій церкві Введення у храм Пресвятої Богородиці після Божественної Літургії.

З благословіння настоятеля протоієрея Віктора Михалевича вихованці недільної школи під орудою матінки Ірини Михалевич старанно готували сувеніри: в’язали, вишивали, майстрували для воїна Владислава, який нині служить у 12-й бригаді спецпризначення «Азов» і є вірянином цього Божого дому. З випічкою допомагали матері. Для дітей це була відповідальна місія. Адже час різдвяних свят – це час творити добро, справи милосердя. На потреби ЗСУ, зокрема, цього захисника зібрали 31 060 грн.

Протягом року відбувалося багато різних заходів за участю маленьких парафіян. Так, у селищі Колки Маневицького деканату пройшов виступ ансамблю недільної школи «Музики Богородичного храму» під керівництвом священника Юрія Щербика, клірика Введенської церкви. Захід провели для дітей загиблих воїнів 23 серпня, у день Державного Прапора України, за сприяння благодійного фонду «З рук у руки». А на свято Миколая діти власноруч готували подарунки – розмальовували печиво.

19 грудня 2023 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Луцький міський деканат
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери