Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
15 листопада 2015 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла на завершення Божественної Літургії в кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
Владика Михаїл: чому ми впадаємо в депресію? Цю тему розкрив митрополит Луцький і Волинський у проповіді, виголошеній 15 листопада, у неділю 24-ту після П’ятдесятниці, на завершення Божественної Літургії в кафедральному соборі Святої Трійці...
16 листопада 2015 р.
Світлина з сайта ukrinform.ua
Владика Михаїл помолився за жертв терактів у Парижі Митрополит Луцький і Волинський відправив заупокійну літію по тих, хто загинув унаслідок серії терактів у столиці Франції...
16 листопада 2015 р.
9-12 листопада 2015 р. Співпраця науковців ВПБА і СНУ. Світлини з сайта Vpba.org
Як співпрацють науковці ВПБА та СНУ Завідувач кафедри гуманітарних дисциплін Волинської православної богословської академії, кандидат філософських наук Ігор Сацик та викладач академії, завідувач кафедри релігієзнавства Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки доктор філософських наук Вікторія Головей 9–10 листопада взяли участь у міжнародній науковій конференції «Культурний вимір європейської інтеграції»...
16 листопада 2015 р.
Нова версія сайта Волинської єпархії Київського Патріархату
Нова версія сайта єпархії запрацювала в день його 10-річчя Якщо Ви читаєте цю новину – це означає, що перебуваєте на оновленому офіційному сайті єпархії Pravoslaviavolyni.org.ua. Такий подарунок собі й користувачам його редакція із луцькою студією «WebMaestro» зробила з нагоди ювілею: єпархіальний веб-ресурс було відкрито 14 листопада 2005 р.
13 листопада 2015 р.
Військовий госпіталь у Луцьку. Світлина з сайта Ua.igotoworld.com.
Управління єпархії передасть у госпіталь медичне обладнання 16 листопада, у понеділок, о 12.00, духовна консисторія за сприяння благодійного фонду «Матері Божої неустанної помочі» передасть рентгенапарат для обласного військового госпіталю.
13 листопада 2015 р.
Ікона преподобного Меркурія Чернігівського, ігумена Бригинського
Ковельщиною подорожуватиме ікона Меркурія Чернігівського З 14 листопада по 5 грудня у храмах Ковельського районного деканату відбудеться паломництво до ікони з частинкою мощей преподобного.
12 листопада 2015 р.
11 листопада 2015 р. Старший капелан єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний в обласному військкоматі. Світлини інформаційної служби єпархії.
Представник духовної консисторії благословив призовників Віце-канцлер і старший капелан єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний в обласному військовому комісаріаті відслужив молебень за здоров’я воїнів, яких призвано на строкову службу цієї осені.
12 листопада 2015 р.
8 листопада 2015 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії.
Митрополит Михаїл: чи може багатий потрапити в Царство Небесне? Відповідь на це нелегке питання прозвучала у проповіді митрополита Луцького і Волинського 8 листопада на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці.
10 листопада 2015 р.
7 листопада 2015 р. Встановлення хреста на каплиці Воскресіння Христового на міському кладовищі. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл освятив накупольний хрест цвинтарної каплиці біля Гаразджі У Димитрівську поминальну суботу митрополит Луцький і Волинський відправив чин освячення хреста для поставлення його на бані новозбудованої церкви Воскресіння Христового на території Луцького міського кладовища.
9 листопада 2015 р.
7 листопада 2015 р. Чин похорону військовослужбовця Анатолія Артеменка. Світлина з сайта bug.org.ua
У Новій Лішні поховали сапера Анатолія Артеменка У рідному селі бійця на Іваничівщині чин похорону у каплиці Безсрібників Косми й Даміана на кладовищі в селі Нова Лішня очолив нововолинський декан протоієрей Стефан Фульмес. З ним служили настоятель парафії священик Андрій Бойко та інше місцеве духовенство.
9 листопада 2015 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери