Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Єпархіальний молодіжний табір – для дітей воїнів Православний табір «Пісочні береги» поблизу с. Пересіка Ковельського району цьогоріч провели для дітей, батьки яких є захисниками України.
14 липня 2023 р.
Вклонімося перед захисником Максимом Галайдою Чин похорону у кафедральному соборі Святої Трійці очолив декан протоієрей Микола Нецькар.
13 липня 2023 р.
У Липлянах освятили дзвіницю в пам’ять про героїв 12 липня в Петро-Павлівському жіночому скиту Жидичинського монастиря, що в с. Липляни Ківерецького деканату (Луцький р-н), відбулися богослужіння з нагоди престольного празника.
13 липня 2023 р.
Архієрей на торжестві у Ратневі (оновлено) Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав парафію Великомучениці Параскеви П’ятниці в с. Ратнів Луцького районного деканату з нагоди відзначення дня села.
12 липня 2023 р.
АНОНС: Нові випуски наших передач Ближчим часом дивіться і слухайте єпархіальні програми на телебаченні й радіо.
11 липня 2023 р.
Що цікавого в таборі «Острів» На території Підгайцівської ОТГ Луцького районного деканату працюває молодіжний християнсько-патріотичний табір.
11 липня 2023 р.
Військовий капелан на виставці «Небесний фотограф» Протоієрей Володимир Труш, настоятель луцької парафії Різдва Йоана Хрестителя, взяв участь у відкритті фотовиставки творів загиблого воїна Максима Бурди.
11 липня 2023 р.
13 липня – ікони Волинської Богоматері У день Собору славних i всехвальних 12-ти апостолів ушановуємо і Волинський образ Діви Марії.
11 липня 2023 р.
У Луцьку відбувся похорон воїна Олексія Ходирєва Відспівування в кафедральному соборі Святої Трійці очолив його декан протоієрей Микола Нецькар.
11 липня 2023 р.
Вшановуючи пам’ять жертв Волинської трагедії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь у заходах, присвячених 80-й річниці чорної сторінки в історії українського та польського народів під час Другої світової війни.
9 липня 2023 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери