Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
АНОНС: Друга зміна християнсько-патріотичного табору «Острів» 31 липня – 6 серпня відбуватиметься другий заїзд християнсько-патріотичного наметового табору для дітей віком 10–17 років...
18 липня 2023 р.
АНОНС: Нові випуски наших передач Ближчим часом дивіться і слухайте єпархіальні програми на телебаченні й радіо.
18 липня 2023 р.
На святі ВНУ – владика Михаїл Митрополит Луцький і Волинський побував на торжествах Волинського національного університету ім. Лесі Українки на території Луцькому замку...
17 липня 2023 р.
У соборі спростували повідомлення в ЗМІ про відмову відспівувати воїна Пресслужба єпархії стверджує, що луцький кафедральний собор Святої Трійці не відмовлявся відправити чин похорону спочилого захисника.
15 липня 2023 р.
Владика Михаїл благословив новий музейний простір у Луцьку В обласному центрі відкрився музейний простір «Окольний замок». Захід відвідав і благословив початок його діяльності митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
15 липня 2023 р.
На парафіях підносять молитви за успішний збір урожаю Духовенство та миряни дякують Богові за цьогорічні плоди землі й просять благословіння на жнива.
14 липня 2023 р.
Духовенство єпархії на всеукраїнській прощі в Прикарпатті Паломництво відбулося в с. Задубрівці Коломийського району Івано-Франківської області.
14 липня 2023 р.
АНОНС: Друга зміна табору «Діти Волині» Його проводитиме Луцький районний деканат 6–12 серпня на базі оздоровчого комплексу «Чайка» (с. Хрінники).
14 липня 2023 р.
Єпархіальний молодіжний табір – для дітей воїнів Православний табір «Пісочні береги» поблизу с. Пересіка Ковельського району цьогоріч провели для дітей, батьки яких є захисниками України.
14 липня 2023 р.
Вклонімося перед захисником Максимом Галайдою Чин похорону у кафедральному соборі Святої Трійці очолив декан протоієрей Микола Нецькар.
13 липня 2023 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери