Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниУ храмі при лікарні освячено іконостас та образ із частинкою мощей
Новини

У храмі при лікарні освячено іконостас та образ із частинкою мощей

9 серпня 2017 р. У храмі Великомученика і цілителя Пантелеймона при обласні клінічній лікарні.  Світлини інформаційної служби єпархії. З нагоди престольного свята митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав парафію Великомученика і цілителя Пантелеймона при обласні клінічній лікарні, де очолив Божественну Літургію й відправив чин освячення іконостаса та образа цього великого угодника Божого з часткою мощей.

Господь є головним лікарем у нашому житті, який зціляє нашу душу, наголосив архієрей у проповіді. Адже коли вона була б дійсно здоровою, то тіло б не хворіло. «Душа людини страждає через гріхи, а від страждань душі хворіє тіло» – пояснив керуючий єпархією. Потрібно довіритися Господу, і тоді Він зможе зцілити. Високопреосвященний побажав учасникам Відправи ніколи не втрачати цієї віри.

Із владикою молилися: канцлер єпархії протоієрей Микола Цап, настоятель парафії протоієрей Назар Бабій, інше духовенство луцького міського та районного деканатів, перший заступник голови облради Олександр Пирожик, головний лікар Іван Сидор, медперсонал.

10 серпня 2017 р. Інші новини за рубриками: Капеланська служба єпархії, Луцький міський деканат, Священик Назар Бабій, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Микола Цап
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери