Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Єпархія
Єпархія
Світлини з сайту vpba.edu.ua
20 літ тому спочив у Бозі владика Яків (Панчук) (оновлено) З нагоди річниці упокоєння митрополита Луцького і Волинського Якова відбулися богослужіння та захід...
16 березня 2024 р.
Єпархія привітала владику Михаїла з днем небесного покровителя З цієї нагоди в луцькому храмі Холмської ікони Богоматері митрополит Луцький і Волинський очолив Божественну літургію...
30 вересня 2023 р.
«Пункти незламності» – і біля храмів Митрополит Луцький і Волинський Михаїл закликає міське духовенство розгорнути центри надання допомоги безпосередньо при церквах...
22 грудня 2022 р.
Світлина з архіву протоієрея Андрія Сидора
Духовенство єпархії звітувало та вдосконалювалося У Луцьку відбулися щорічні збори священнослужителів усіх деканатів, на яких обговорили життя парафій у 2021 р...
22 лютого 2022 р.
Вийшов єпархіальний календар на 2022 рік Видавничий відділ єпархії «Ключі» випустив настінний церковний календар на наступний рік.
30 листопада 2021 р.
АНОНС: Паломництво до Холмського чудотворного образа 21 вересня, у вівторок, на Різдво Пресвятої Богородиці, коли особливо вшановується Її чудодійний Холмський образ, відбудеться проща до Музею волинської ікони.
18 вересня 2021 р.
10 вересня 2021 р. Молитовний сніданок на Волині. Світлина інформаційної служби єпархії.
На Волині відбувся третій молитовний сніданок Утретє в нашому краї відбувся такий захід. У ньому взяли участь митрополит Луцький і Волинський Михаїл, інше духовенство та віряни єпархії.
10 вересня 2021 р.
22 серпня 2021 р. На Байковому кладовищі. Світлина інформаційної служби єпархії.
Молитовно вшанували Лесю Українку Священнослужителі кафедрального собору Святої Трійці під час візиту до Києва помолилися за нашу краянку.
25 серпня 2021 р.
22 серпня 2021 р. Молитва за луцьких князів. Світлини інформаційної служби єпархії.
Волиняни помолилися за луцьких князів Під час поїздки до Києва з нагоди візиту Вселенського Патріарха духовенство та миряни єпархії вшанували луцьких князів, похованих у Федорівському монастирі.
25 серпня 2021 р.
24 серпня 2021 р. Урочистості з нагоди Дня Незалежності. Світлина інформаційної служби єпархії.
30 років незалежності: молитва за Україну Духовенство єпархії провело богослужіння до Дня Незалежності України. Священнослужителі організовували або долучалися до заходів з нагоди ювілею.
24 серпня 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери