Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Маласпіна Євген, священик
Священик Євген Маласпіна
12 вересня 2020 р. День міста. Світлини з сайта volynnews.com.
У Луцьку відзначили день міста З нагоди 935-ї річниці Луцька на Театральному майдані пройшла урочиста академія, в якій взяв участь директор Центру християнського виховання дітей і молоді священник Євген Маласпіна.
14 вересня 2020 р.
6 вересня 2020 р. Молебень перед початком навчального року у Центрі християнського виховання дітей і молоді. Світлина інформаційної служби єпархії.
ЦХВДіМ розпочав новий навчальний рік У домовому храмі Всіх святих землі Волинської ВПБА молебень перед початком навчального року очолив директор Центру християнського виховання дітей і молоді священник Євген Маласпіна...
7 вересня 2020 р.
Телепередача «Духовна абетка»
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про християнське виховання У 7-му випуску щотижневої програми говоритимуть представники Центру християнського виховання дітей і молоді в Луцьку.
12 грудня 2019 р.
Світлини з «Фейсбук»-сторінки недільної школи.
Вихованці недільної школи створили унікальні ікони Учнів Центру християнського виховання дітей та молоді в Луцьку навчали писати технікою народного малярства на склі. Про це повідомлено на сторінці Центру у «Фейсбуці».
2 грудня 2019 р.
24 листопада 2019 р. Під час заходу «Жнива скорботи». Світлини з архіву священника Корнелія Хруща.
Вихованці недільної школи провели захід «Жнива скорботи» Учні Центру християнського виховання дітей і молоді в Луцьку вперше влаштували виховну акцію на спомин про Голодомор 1932–1933 рр.
26 листопада 2019 р.
14 жовтня 2018 р. Під час молитви на Софіївському майдані у Києві.
Як єпархія відзначила Покрову Пресвятої Богородиці 14 жовтня у храмах пройшли урочисті Богослужіння. Духовенство та миряни взяли також участь у низці заходів...
15 жовтня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери