Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниУ цю частину храму, будь ласка, не заходьте!
Новини

У цю частину храму, будь ласка, не заходьте!

Листопадові «Волинські єпархіальні відомості»

Вийшли листопадові «Волинські єпархіальні відомості», в яких, як завжди, чимало цікавих публікацій.

Зокрема, привертає увагу відповідь священика Андрія Хромяка на запитання, що доволі часто ставлять християнським служителям, особливо феміністки: «Чому жінкам не можна заходити у вівтар?». У матеріалі «Олтар – для його служителів» отець Андрій відповідає, посилаючись на авторитетні церковні джерела та не проминає і винятків, котрі трапляються у цій справі.

Протягом цього року з нагоди 350-ліття з дня народження видатного іконописця Іова (Кондзелевича) ми розповідали про його доробок у численних статтях рубрики «Волинські ікони». Але цей матеріал спершу викликає подив: Кондзелевич, виявляється, розмальовував ще й одвірки, і вони теж становлять неабиякий інтерес.

Про маловідомий серед наших богомольців маршрут розповідає Олександра Тоцька у прочанських замітках «Святині Керкіри». Вона розповідає про реліквії цього грецького острова та про його казкову природу і закликає читачів: «Отож, якщо у Вас є можливість і бажання побувати на Корфу, сміливо вирушайте».

Нагадуємо, що «Волинські єпархіальні відомості» можна одержувати у найближчому храмі, монастирі нашої єпархії або передплатити в будь-якому відділенні «Укрпошти» на території Волинської області. Основні дописи розміщено на єпархіальному сайті Pravoslaviavolyni.org.ua, у розділі «Статті». Також є можливість читати видання в PDF за адресою Pravoslaviavolyni.org.ua/vyev.

3 листопада 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери