Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВийшов новий християнський журнал для дітей
Новини

Вийшов новий християнський журнал для дітей

Християнський журнал для дітей «Небесний ліхтарик» Нещодавно в Луцьку почали випускати дитячий журнал «Небесний ліхтарик» – про добро, християнські цінності, віру в Бога. З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла видання поширюватимуть у нашій єпархії.

Журнал для діток орієнтовно 6–10 років виходитиме щомісяця на 16 сторінках. Вирізняється з-поміж інших творчим авторським вмістом, сучасними оригінальними ілюстраціями та простотою викладу матеріалу. У кожному номері – окрема тема.

Як зазначає головний редактор видання Валерія Лесюк, сучасні діти надто багато часу проводять за комп’ютером, бавлячись в ігри. Такий журнал – гарна нагода для усієї сім’ї приділити один одному трохи часу, погортати сторінки, поговорити про вічні духовні цінності, дізнатися для себе багато нового.

Над виданням також працюють магістр богослів’я священик Микола Лесюк та веб-дизайнер Наталія Скиба. До речі, о. Микола – випусник Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Покрови Пресвятої Богородиці у Відні (Австрія). А його дружина матінка Валерія в 2010–2015 рр. очолювала відділ організації благодійності та соціального служіння нашої єпархії.

Ближчим часом вийде з друку друге число «Небесного ліхтарика». Придбати його можна, попередньо замовивши до 5 березня за ел. поштою [email protected] або номером тел. (095) 0376700, Валерія.

27 лютого 2018 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери