Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПредставники ВПБА – на всеукраїнській конференції
Новини

Представники ВПБА – на всеукраїнській конференції

Делегація Волинської православної богословської академії взяла участь у ІІ Всеукраїнській науковій конференції для молодих вчених і студентів «Українська православна богословська думка в загальнохристиянському контексті». Про це повідомив сайт Vpba.org.

Наш духовний виш представляли протоієрей Петро Герасимук, священик Роман Кобрій та студент Ілля Сай.

Захід у Київській православній богословській академії розпочався зі спільної молитви. Потому відбулися виступи із вітальними словами та доповідями.

Зокрема, було порушено такі теми: «Великий скит у XVII ст.: поширення студійського та єрусалимського уставів», «Інтернет-комунікація та способи її реалізації в пастирській діяльності», «Офіційний статус Церкви у державі: до питання методології оцінки взаємовідносин», «Плоди Спасительної Христової жертви», «Смертний вирок у євангельський період в контексті римського та іудейського права», «Святитель Іов (Борецький), митрополит Київський і всієї Русі, в обороні Православ’я».

Після завершення пленарного засідання розпочалася робота у секціях. Наприкінці підвели підсумки та вознесли молитву.

18 березня 2018 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Волинська православна богословська академія, Протоієрей Петро Герасимук, Священик Роман Кобрій
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери