Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниУ Ковелі презентували книгу голови Луцького братства
Новини

У Ковелі презентували книгу голови Луцького братства

У Ковельській районній центральній бібліотеці відбулося представлення видання очільника Луцького Хрестовоздвиженського братства (відродженого) Андрія Бондарчука «Україна. Голодомор 1946–1947 років: непокараний злочин, забуте добро».

У презентації взяв участь, зокрема, настоятель парафії Святителя Миколая Чудотворця с. Колодяжне протоієрей Іван Оринчак.

До цього книгу представлено вЛуцьку, Києві, Рівному, а також під час міжнародної конференції «Штучні голоди ХХ ст. в Україні», що проходила у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Андрій Іванович як автор-упорядник три роки готував до друку цей фоліант, збираючи свідчення очевидців та аналізуючи статті відомих істориків. Книгапорушує тему милосердя волинян, які давали їжу тим, хто прибував зі Сходу України та з Росії, рятуючись від післявоєнного голоду.

Це видання розповідає про доволі болючий період історії. Проте ми повинні знати і пам’ятати про ті часи.

Як розповів автор, він планує продовжити свою працю й видати книгу, присвячену проблемі голоду на Волині. Зараз він займається збором свідчень ще живих очевидців цієї трагедії.

Придбати цю та інші книги можна у самого автора за тел. (099) 491-74-00.

23 травня 2018 р.
Інші новини за рубриками: Мистецтво, Протоієрей Іван Оринчак
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери