Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВийшла збірка духовних новел «Розстріляна коляда»
Новини

Вийшла збірка духовних новел «Розстріляна коляда»

Збірка духовних новел «Розстріляна коляда» Ця книжка Віктора Гребенюка побачила світ у бібліотечці всеукраїнської газети «Вісник + К». Її складають вибрані твори з двох видань: «Тетрамерон» і «”Ефект Вертера” та інші новели».

Короткі динамічні оповідання з несподіваним кінцем описують дива чи просто незвичайні, повчальні випадки. Хоч, може, і нелегко в це повірити, але створено їх на основі дійсних фактів. Декілька з них виграли літературні премії – обласну, всеукраїнську, міжнародні. Кілька новел вивчають у школах (курс «Література рідного краю»).

«Розстріляна коляда» легко читається і буде добрим супутником у дорозі, на відпочинку, при підготовці виховних заходів. Її можна купити у відділеннях «Укрпошти» (або ж виписати там додому – передплатний індекс 98007), єпархіальній книгарні-бібліотеці «Ключі» (Луцьк, пр. Волі, 2), редакції газети (Луцьк, пр. Перемоги, 15).

Нагадаємо, що новели Віктора Гребенюка, літредактора інформаційно-видавничого центру нашої єпархії, члена Спілки християнських письменників, можна придбати й у вигляді електронної книги в Інтернеті (супермаркет «Андронум» та інші ресурси), безкоштовно слухати як звукокнигу на єпархіальному сайті у розділі «Аудіо».

16 серпня 2018 р.
Інші новини за рубриками: Віктор Гребенюк
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери