Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниКеруючий єпархією очолив храмове свято в Чарукові
Новини

Керуючий єпархією очолив храмове свято в Чарукові

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл розділив радість престольного торжества с. Чаруків Луцького районного деканату разом із місцевою парафією Великомучениці Параскеви-П’ятниці.

У проповіді високопреосвященний розповідав про святу Параскеву – мученицю, яка своє життя присвятила Богу, про те, який це достойний приклад для наслідування нашому православному народові. Керуючий єпархією розповідав про Томос, про завершення процесу надання автокефалії Українському Православ’ю, про помісну Церкву, яка є ще одним гарантом державної незалежності.

З владикою молилися: канцлер єпархії протоієрей Микола Цап, луцький районний декан протоієрей Володимир Присяжнюк, ківерецький декан протоієрей Іван Семенюк, ректор Волинської православної богословської академії протоієрей Володимир Вакін, настоятель громади протоієрей Ігор Скиба, інше духовенство, миряни, зокрема голова сільради Жанна Пудлік.

12 листопада 2018 р.
Інші новини за рубриками: Луцький районний деканат, Протоієрей Володимир Вакін, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Володимир Присяжнюк, Протоієрей Іван Семенюк, Протоієрей Ігор Скиба, Протоієрей Микола Цап
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери