Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВіцеканцлер єпархії – на відкритті виставки «Вічне»
Новини

Віцеканцлер єпархії – на відкритті виставки «Вічне»

11 червня 2019 р. Протоієрей Олександр Безкоровайний на вернісажі творів сакрального мистецтва Сергія і Тетяни Омельченків. Світлина з сайта volynnews.com Протоієрей Олександр Безкоровайний взяв участь у вернісажі творів сакрального мистецтва Сергія і Тетяни Омельченків із Володимира-Волинського.

«Іконопис — ​це велика праця над собою в усіх аспектах», – зауважив о. Олександр у душпастирському слові. Він зазначив, що такі роботи можуть творити лише чисті серцем люди. Тому побажав митцям удосконалюватися та продовжувати трудитись на славу Божу.

На виставці в Музеї волинської ікони представлено храмові й хатні образи різноманітної тематики, копії знаних в Україні чудотворних реліквій, витвори, різьблені з дерева, тощо.

Сергій і Тетяна Омельченки закінчили Львівську академію мистецтв. Крім іконопису, Сергій займається різьбою по дереву та пленерним живописом, пробує себе у розписі церков. Тетяна працює в техніці гобелена. Їх роботи знаходяться у багатьох храмах, монастирях та приватних колекціях в Україні та за кордоном.

16 червня 2019 р.
Інші новини за рубриками: Мистецтво, Протоієрей Олександр Безкоровайний
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери