Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниУ Новоставі перебуває чудотворний образ із Афону
Новини

У Новоставі перебуває чудотворний образ із Афону

Парафії Успіння Пресвятої Богородиці цього села Луцького районного деканату передано копію ікони Діви Марії з Дитятком «Відрада».

Декан протоієрей Володимир Присяжнюк із благочинним Свято-Успенського округу протоієреєм Андрієм Мовчанюком, настоятелем протоієреєм Романом Нестером та іншим духовенством урочисто зустріли реліквію, відслужили вечірню з акафістом. Про це повідомив о. Андрій у фейсбуці.

Чудотворний образ перебуватиме на парафії всього тиждень. Тому настоятель запрошує долучитися до спільних молитов перед святинею, які відбуваються щодня вранці та ввечері до 22 листопада (7.00 – водосвятний молебень, 19.00 – акафіст). Опісля святиню передадуть громаді Апостолів Петра й Павла в с. Коршовець.

Місце постійного перебування ікони «Відрада» (інша назва «Радість») – храм Преподобного Іова Почаївського в Луцьку на бульв. Дружби народів, 16. Її настоятель протоієрей Олександр Вронський привіз цей образ із Афону два роки тому як подарунок від ченців Ватопедського монастиря. За цей час зафіксовано декілька випадків зцілення після молитов перед нею.

Перед цією іконою моляться, зокрема, про дарування душевного спокою в скорботах та журбі, благають про зцілення від важких захворювань.

20 листопада 2020 р.
Інші новини за рубриками: Паломництво, Луцький районний деканат
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери