Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниНа Всеукраїнській зустрічі православної молоді
Новини

На Всеукраїнській зустрічі православної молоді

21 лютого 2021 р. Відбулась онлайн-зустріч, організована Управлінням у справах молоді ПЦУ,  на тему «Усвідомлена віра в секулярному суспільстві». Світлина з сайта uapc.net.ua Відбулась онлайн-зустріч, організована Управлінням у справах молоді ПЦУ, на тему «Усвідомлена віра в секулярному суспільстві». З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла нашу єпархію представляв інспектор з питань місійної діяльності протоієрей Юрій Близнюк.

У форумі взяли участь: заступник голови Управління зовнішніх церковних зв’язків ПЦУ архієпископ Євстратій, голова Управління у справах молоді архієпископ Федір, кандидат філософських наук, старший науковий співробітник Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г. Сковороди НАНУ Ігор Козловський, декан богословського факультету Університету гуманітарних наук ім. Сулхан-Саба Орбеліані (Тбілісі, Грузія) Гоча Барнаві.

Владика Євстратій привітав учасників та розповів про заплановані заходи. З вітальним словом звернувся до присутніх Митрополит Київський та всієї України Епіфаній.

Спілкуючись з о. Юрієм, Ігор Козловський (колишній в'язень Кремля) дав практичні поради щодо роботи в секулярному суспільстві.

21 лютого 2021 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Протоієрей Юрій Близнюк
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери