Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПроповідь архієрея: ви маєте свободу
Новини

Проповідь архієрея: ви маєте свободу

Про важливість духовного і матеріального світів говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення Божественної літургії в кафедральному соборі у неділю 24-ту після П’ятдесятниці.

Архіпастир нагадав, що ми як і прийшли у цей світ ні з чим, так і підемо. Тож виникає питання, чи варто трудитися і накопичувати матеріальні блага під час земного життя. Керуючий єпархією пояснює, що Господь дає нам свободу, проте і дає настанови: трудитися шість днів. Всевишній так само дає нам талант і можливості, тож ми повинні користуватися ними. Проте не потрібно забувати про духовне.

«Ти можеш мати багато», – тлумачить архієрей. Проблема не скільки ти маєш чи залишиш після себе, проблема у тому – чи прив’язався ти до цих земних благ. Адже де скарб твій, там і серце твоє. Тож не варто піклуватися лише про матеріальне, варто завжди пам’ятати про духовний світ, наголошує митрополит Михаїл.

5 грудня 2021 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери