Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПровели в останню путь трьох бійців
Новини

Провели в останню путь трьох бійців

Чин похорону воїнів Владислава Крутова, Віталія Форманюка та Володимира Дащука очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл у кафедральному соборі Святої Трійці.

У проповіді владика зазначив, що війна – це те, що страшить сьогодні кожного із нас. Це – боротьба, смерть. Такі відчуття нині торкаються кожного. Адже війни трапляються через зло. І коли ми це зло зупинимо і знищимо, воно більше не поширюватиметься. Тоді не буде страждань. Тільки треба вірити. Ці хлопці захищали нашу землю і наше майбутнє. Владика подякував родинам за виховання героїв.

Владислав Крутов, 1979 року народження, мешканець Миколаєва, призваний на військову службу за мобілізацією 5 квітня до складу військової частини на посаду заступника командира військової частини з тилу, начальника тилу. Сім‘я бійця переїхала до Луцька в статусі внутрішньо переміщених осіб. Помер капітан від важких поранень у результаті ворожого ракетного обстрілу поблизу н. п. Апостолове Криворізького району Дніпропетровської області.

Віталій Форманюк, 1980 року народження, лучанин, призваний на військову службу за мобілізацією 27 лютого до складу військової частини на посаду командира бойової машини – командира відділення механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону. Загинув штаб-сержант біля населеного пункту Яковлівка Донецької області.

Володимир Дащук, 1980 року народження, мешканець с. Липляни Луцького району, мобілізований 26 лютого до складу військової частини на посаду навідника-оператора механізованої роти механізованого батальйону. Загинув солдат біля Яковлівки на Донеччині.

Усі троє відійшли у вічність 25 липня. Похоронили їх на Алеї почесних поховань міського кладовища поблизу с. Гаразджа.

29 липня 2022 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери