Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВладика Михаїл вітає волинян із Днем Незалежності
Новини

Владика Михаїл вітає волинян із Днем Незалежності

24 серпня 2022 р. На День Незалежності біля кафедрального собору Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.

Митрополит Луцький і Волинський звернувся до волинян зі щирими вітаннями з нагоди 31-ї річниці проголошення Акта Незалежності України.

Це свято ми зустрічаємо в умовах повномасштабної війни. Проте саме війна нагадала нам реалії, які в мирний час ми не помічали. Тепер чітко побачили, хто друг, а хто ворог, хто по-справжньому любить Україну, а хто про це лише говорить.

Наша держава завжди була, є і буде. Проте якою вона буде, залежить від нас. Чи будемо молитися за неї, захищати, працювати на її благо і розвивати її, чи лише розповідати, як ми любимо її.

Волиняни продовжують захищати Вітчизну і працювати на перемогу над ворогом. Віримо не лише в Україну та Збройні сили, а насамперед у правду Божу, а вона на нашій стороні. Тож і перемога за нами. А після нашої перемоги прийде довгоочікуваний справедливий мир. Після того як ворога буде подолано, з Божою поміччю ми зможемо відбудувати сильну, квітучу Вкраїну.

Тож керуючий єпархією бажає сили, наснаги, терпіння, Божих благословінь у здійсненні справ на благо нашої країни. Виборюймо свободу, вірмо у перемогу і з кожним днем наближаймо її кожен на своєму місці!

24 серпня 2022 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери