Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПроповідь архієрея: праведники серед нас
Новини

Проповідь архієрея: праведники серед нас

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл нагадав про силу щирої молитви під час проповіді на Божественній літургії у кафедральному соборі Святої Трійці у 23-тю неділю після П’ятдесятниці.

Сьогодні важливо пам’ятати про щиру молитву. Адже у Святому Писанні йдеться: «І все, чого в молитві попросите з вірою, – то одержите» (Мф. 21:22). Тож коли просинаєшся, не новини треба читати, а перехреститися і звернутися до Господа, просити сил і заступництва. Якщо кожен молитиметься за себе, свого ближнього, своє місто, то в такий спосіб вдасться зберегти усіх.

Архіпастир нагадав, що Господь обіцяв урятувати кожне місто, в якому буде хоча б десять праведників (Бут. 18:32). Тож варто задатися питанням, чи є ті праведники сьогодні серед нас. Тому, якщо сьогодні ви любите когось, своє місто, свою країну, то ставайте праведниками. Не потрібно ні на кого дивитися, а потрібно брати на себе відповідальність і щиро спілкуватися зі Всевишнім, закликав владика Михаїл.

21 листопада 2022 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери