Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниНа телеканалі «Конкурент ТV» виходитиме передача духовного спрямування
Новини

На телеканалі «Конкурент ТV» виходитиме передача духовного спрямування

25 лютого вийшов перший випуск програми «Церква і релігія». Це спільний проєкт цього ЗМІ і єпархіальної телестудії «Собор» (головний редактор диякон Сергій Панащук).

Передача виходитиме з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла, який першим із священнослужителів взяв участь у її записі.

У цьому випуску керуючий єпархією розповідав про ініціативу перейменування росії на московію, перехід на новоюліанський календар і шлях парафій московського патріархату до Православної церкви України.

Далі в студію запрошуватимуть різних священнослужителів, релігієзнавців та інших експертів, котрі розглядатимуть духовні проблеми сьогодення, даватимуть відповіді на актуальні питання.

Усі випуски в ефірі – щосуботи о 20:45. «Конкурент ТV» транслюється в цифровому ефірі T2 Луцька та області на частотах каналу «112». Кабельне мовлення у місті здійснюється операторами: «LuxLink», «Воля» та «Київстар ТБ», інтернет-мовлення – в мережах «MEGOGO» та «Київстар». Будь-коли програму можна дивитися на ютуб-каналі «Конкурент ТV» або ж на сайті нашої єпархії, в рубриці «Відео».

28 лютого 2023 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери