Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЩоденне оповіщення про вшанування героїв чутиме більше лучан
Новини

Щоденне оповіщення про вшанування героїв чутиме більше лучан

О 9-й годині в обласному центрі хвилину мовчання тепер розпочинає пісня «Плине кача», а завершує Гімн України. Всім потрібно зупинитись і вшанувати полеглих воїнів.

Про це стало відомо 11 березня під час акції «Вшанування наших героїв хвилиною мовчання» на Театральному майдані з нагоди 10-ї річниці подій на Майдані. Ініціатори – волонтерка Анастасія Рудик і депутат міськради Роман Кравчук – пропонують надалі використовувати представлений аудіозапис в усіх установах та закладах міста, де є така можливість.

У заході взяли участь митрополит Луцький і Волинський Михаїл, представники влади, правоохоронних органів, небайдужі лучани. Високопреосвященний зазначив, що нам усім треба згуртуватись, аби швидше настала перемога. Нехай кожен подумає, що він зробив для цього. Дуже правильно, що і в Луцьку проводиться такий захід.

16 березня 2022 року Президент України Володимир Зеленський підписав указ про щоденну загальнонаціональну хвилину мовчання о девʼятій ранку по загиблих унаслідок російської агресії.
14 березня 2024 р.
Інші новини за рубриками: Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери