Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Новини

ВПБА співпрацює з CrossRef

Світлина з сайта Vpba.org Волинська православна богословська академія уклала договір про співпрацю з офіційним реєстраційним агентством метаданих Digital object identifier (DOI) для наукових журналів та публікацій – CrossRef. Про це повідомив сайт Vpba.org.

Відтепер статті, які публікуються у щорічному богословсько-історичному науковому журналі ВПБА «Волинський благовісник», матимуть ідентифікатор DOI, що зробить їх доступнішими для вчених усього світу.

Роботи, надруковані у 2017–2018 роках, теж одержали ідентифікатор. Їх можна знайти за префіксом духовного вишу – 10.33209.

CrossRef – це об'єднання видавців наукових публікацій (журналів, монографій, збірників матеріалів конференцій), створене для розробки та підтримки всесвітньої високотехнологічної інфраструктури наукових комунікацій. Головним завданням CrossRef є сприяння широкому використанню інноваційних технологій для прискорення і полегшення досліджень. Ідентифікатор DOI, який присвоюється науковим виданням, використовують для постійної та унікальної ідентифікації об'єктів інтелектуальної власності будь-якого типу.

28 грудня 2018 р.
Інші новини за рубриками: Волинська православна богословська академія
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери