Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниАлександрук Анатолій, протоієрейУ єпархії вчергове відправили допомогу на Донбас
Новини

У єпархії вчергове відправили допомогу на Донбас

Духовенство з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла організувало допомогу військовим та постраждалим від пожеж на Луганщині. Про це йдеться на сторінках у фейсбуці.

24 жовтня відправлено вантаж бійцям 8-го окремого батальйону «Аратта» ім. Андрія Гергерта Української добровольчої армії (УДА) Волинь, зібраний громадою Благовірних князів страстотерпців Бориса і Гліба с. Шклинь Горохівського благочиння, волонтерами та іншими небайдужими.

25 жовтня у Свято-Димитріївському окрузі Ковельського деканату військовим 14-ї ОМБ передано їжу й потрібні речі, а погорільцям – ще й іншу гуманітарну поміч. До справи долучилися парафії, волонтери, підприємці, бібліотекарі, учні шкіл. Перед черговою поїздкою протоієрея Матвія Олійника, військового капелана й настоятеля громади Великомученика і цілителя Пантелеймона в селищі Люблинець, молебень за подорожуючих очолив у співслужінні місцевого духовенства декан протоієрей Анатолій Александрук.

26 жовтня 2020 р.
Інші новини за рубриками: Благодійність, Ковельський деканат, Протоієрей Анатолій Александрук, Протоієрей Матвій Олійник
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери