Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниБлагодійністьЗбирають кошти для потреб благодійної їдальні (оновлено)
Новини

Збирають кошти для потреб благодійної їдальні (оновлено)

Доброчинний захід для реконструкції харчевні, що діє при луцькому жіночому монастирі Святителя Василія Великого (намісниця монастиря – ігуменя Анастасія (Заруденець), провів Благодійний фонд «Турбота PRO».

У підвальному приміщенні обителі–в артгалереї «Образ» – проведено «аукціон під землею», який благословив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

«Реалізували для важливої місії в Луцьку збір коштів для реставрації благодійної їдальні Свято-Василівського жіночого монастиря, яка 365 днів у році годує до 300 потребуючих людей обідами. Початкова ціль була 100–150 тис. грн, а вже на самому заході зібрали 116 тисяч спільно з однодумцями, – йдеться на сторінці Фонду. – Ми вирішили ще цей тиждень продовжити збір коштів для тих, хто не встиг чи не зміг потрапити на аукціон, тож залишаємо реквізити знизу! Спільно творити добро набагато легше».

Команда Фонду – засновники Андрій Ковальчук і Луїза Кірімова – максимально залучають місцевих виробників, митців, бренди. «Ми шукаємо болючі питання міста Луцька, привертаємо до них увагу та створюємо на основі цієї проблеми гарний захід. Цього разу ми збирали кошти для реставрації благодійної їдальні Свято-Василівського жіночого монастиря». Частину їх передадуть на потреби ЗСУ.

Номер картки банку:

https://send.monobank.ua/jar/QweQCvaXL

5375 4112 0289 3926

Також можна принести посильну допомогу у монастир за адресою: просп. Волі, 2-А (за собором Святої Трійці).

21 лютого 2023 р.
Інші новини за рубриками: Благодійність, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери