Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниБлизнюк Юрій, протоієрейСвященник розповів про виховання дітей у Бозі
Новини

Священник розповів про виховання дітей у Бозі

У черговому випуску телепередачі «Духовна абетка» настоятель луцького храму Великомучениці Катерини, інспектор з питань місійної діяльності єпархії протоієрей Юрій Близнюк розповів про місце дитини у храмі.

Тож інтернет-видання volynpost.com услід за передачею опублікувало статтю, звернувши увагу на те, коли приводити малят до Божого дому. «Дитину починати приводити до церкви потрібно якомога раніше, – запевняє о. Юрій. – Охрестили – і дитина входить разом зі своїми батьками у християнське життя. У першу чергу це виховання у сім’ї. Ну і, звичайно, батьки змалечку водять дитину до церкви, виробляючи в неї навичку. Дитина ще несвідома, маленька, але перебуває в певній духовній атмосфері. І волею-неволею це з віком дає свої позитивні плоди», – пояснює панотець. – І чим раніше сім’я це починає робити, тим швидше дитина адаптовуватиметься у храмі. Коли ж роблять це дуже рідко, то, звичайно, нове місце, нові люди насторожують і лякають», – каже душпастир.

Передача «Духовна абетка» виходить щосереди на «12 каналі» з двома повторами. Усі випуски можна переглянути на єпархіальному сайті pravoslaviavolyni.org.ua, у розділі «Відео».

10 серпня 2021 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Протоієрей Юрій Близнюк
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери