Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниДеканат монастирівУ Жидичині організували благодійний арт-пікнік
Новини

У Жидичині організували благодійний арт-пікнік

Волонтерський рух Св. Симона Киринейського, що при монастирі Святителя Миколая Чудотворця у с. Жидичин Ківерецького деканату, провів доброчинний мистецький захід задля порятунку онкохворого хлопчика.

Про 11-річного Антона добровольці довідались від батьків Каті Ребрини (про цю хвору дівчинку, яка теж потребує допомоги, розповідала інформаційна служба єпархії). Хлопчик перебуває в онкогематологічному відділенні Волинської обласної дитячої клінічної лікарні. Має гостру мієлоїдну лейкемію та щодня потребує переливання крові – тромбоконцентрату, без якої не зможе жити. У дитини рідкісна третя група крові з резус-фактором «мінус», тож донори потрібні тільки з такою групою крові.

Аби допомогти Антонові подолати тяжку недугу, художниця Наталя Мартинюк безкоштовно провела майстер-клас з малювання квітів. Картини можна замовити, написавши попередньо в коментарях на сторінці Волонтерського руху Св. Симона Киринейського у «Фейсбуці».

Переказати кошти можна на картки Вознюк Любов Василівни, бабусі Антона: 5168745019536017 – ПриватБанк, 4790729917097941 – Ощадбанк. Телефон мами Марії Борщіюк – (099) 327-15-34.

6 липня 2020 р.
Інші новини за рубриками: Благодійність, Деканат монастирів
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери