Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниДіти і молодьВПБА – на міжнародній конференції
Новини

ВПБА – на міжнародній конференції

12 травня 2020 р. У часники конференції від ВПБА. Світлина з сайта vpba.edu.ua Волинська православна богословська академія дистанційно долучилася до заходів Фестивалю науки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Як повідомив проректор із наукової роботи протоієрей Владислав Фульмес, разом зі студентами вони взяли участь у ХІV науково-практичній конференції аспірантів і студентів «Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень».

Пленарні та секційні засідання відбувалися за допомогою сучасних засобів зв’язку. Серед 26-ти секцій уперше представлено богослів'я. Отець Владислав виступив у ній ведучим, а студенти Денис Клюковський, Микола Кухарук та Руслан Левочко взяли участь в обговореннях.

Присутніх привітали керівники вишів. Ректор ВПБА протоієрей Володимир Вакін, зокрема, зазначив, що у натхненні ми шукаємо відповіді на всі питання, що нас турбують. І жодні труднощі не можуть стримати, а навпаки, дають сили, досвід і можливість опанувати нові технології. Панотець побажав молодим науковцям успіхів на цьому шляху і благословив їх на подальшу працю.

13 травня 2020 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Волинська православна богословська академія
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери