Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниГорохівський деканатКеруючий єпархією вперше відвідав парафію в Пісках
Новини

Керуючий єпархією вперше відвідав парафію в Пісках

30 травня 2021 р. Церква Великомученика Георгія Побідоносця с. Піски Горохівського деканату. Світлина інформаційної служби єпархії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив святкове богослужіння в храмі Великомученика Георгія Побідоносця с. Піски Горохівського деканату – вперше після возз’єднання громади з Православною церквою України.

Під час проповіді архіпастир нагадав про свободу, яку дає нам Господь. Наголосив, що у свободі потрібно бути мудрим і відповідальним. У нас є вибір: чи піднімемося до раю, чи спустимся до пекла. І сьогодні, перебуваючи тут, на землі, ми вільні у своїх діяннях, але варто пам’ятати, що за наші вчинки ми несемо відповідальність. Лише від нас залежить результат, переконує митрополит.

Разом з високопреосвященним молилися: декан протоієрей Андрій Сидор, настоятель парафії священник Михайло Пшеничка, інше духовенство – місцеве та зі Львівської єпархії, представники влади й інші парафіяни.

Керуючий єпархією нагородив о. Михайла черговою церковною відзнакою, а також відзначив активних вірян.

31 травня 2021 р. Інші новини за рубриками: Горохівський деканат, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Священник Михайло Пшеничка, Протоієрей Андрій Сидор
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери