Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниГорохівський деканатЦерковний прислужник із Горохова склав три іспити НМТ на 200 балів
Новини

Церковний прислужник із Горохова склав три іспити НМТ на 200 балів

Світлина з аріхву протоієрея Андрія Сидора

Денис Гудзенко, який прислуговує у храмі Вознесіння Господнього, склавши національний мультипредметний тест, отримав максимальний бал із усіх предметів.

Про це повідомив у фейсбуці декан і настоятель парафії протоієрей Андрій Сидор. Душпастир привітав молодого братчика з нагадуванням духовної премудрості: «Покладаємо надію не тільки на свої сили, але призиваймо також у поміч ім’я Боже».

Про подію написала газета «Волинь» (volyn.com.ua), звернувши увагу на те, що о. Андрій «усіх малих і юних прислужників, учнів недільної школи насамперед навчає любові до людей і до Бога. „Бог Батько, якщо церква – матінка“. Завжди просить дітей і дорослих славити Творця у лоні храму. І вони, заручившись вірою в благословення Всевишнього й правдивість науки благочестивого духовного наставника, впевнено йдуть до своїх мрій».

До речі, це не єдиний випадок вагомого успіху юних служителів Господа в горохівській Свято-Вознесенській громаді. У червні інформаційна служба єпархії повідомляла про Богдана Бойка, який посів перше місце з роботою про історію цієї церкви на Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН – ​Юніор-дослідник».

10 серпня 2022 р.
Інші новини за рубриками: Горохівський деканат, Протоієрей Андрій Сидор
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери